Om meg

Mitt navn er Rune Sundby, og jeg er lydtekniker. Jeg har for det meste vært freelancer for diverse andre firmaet, men en periode eide jeg og drev et studio i Vågsbygd i Kristiansand også. I 2013 fikk jeg fulltidsjobb i Porsgrunn ved Kulturhuset Ælvespeilet. Her er jeg ansatt i en 100% stilling som Lydtekniker. Jeg gjør fortsatt litt jobber ved siden av som freelancer også. Jeg reiser for tiden fast med et band som heter Ila Auto, og i 2018 gjorde jeg blant annet lyddesigner på musikalen St.Valentin i Fjæreheia i Grimstad på vegne av Kilden.

Som seg hør og bør har jeg jo en stor interesse for lyd. Særlig system design. Jeg ønsker at publikum i størst mulig grad kan få den samme lydopplevelsen uansett hvor de sitter. Om det være seg i en aula på en skole, i en sal på et kulturhus eller en stor ute arena. hvis de har betalt det samme for billetten, så bør de ha tilgang på den samme opplevelsen. Dette er jo den ene delen av jobben min som handler om system tuning. Den andre delen er jo det man vil kalle toning. Det handler om hvordan lyden skal låte. Selve miksen. Jeg gjør begge deler.

Hvis du lurer på noe, vil slå av en prat eller tror jeg kan gjøre noe for deg og ditt prosjekt, så er det bare å ta kontakt 🙂